Μαγειρική για δύσκολους καιρούς

Πώς να τρώμε καλύτερα και να μην πετάμε τίποτα Τύπος: Βιβλίο
Εκδόσεις: Εκδόσεις Καστανιώτη
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2010
- Σελίδες: 129
- ISBN-13: 978-960-03-5104-0
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 12.72 € τιμή βιβλιοχώρας: 11.45  
Iδιαίτερη σημασία δίνεται στην οργάνωση του μαγειρέματος, για να φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα το φαγητό της κάθε μέρας, μια που ο χρόνος είναι περιορισμένος για όλους και η ξεκούραση απαραίτητη. Οι σύγχρονοι μάγειροι, άντρες και γυναίκες, στέκονται αμήχανα μπροστά στα υλικά και αναρωτιούνται πώς θα τα συνδυάσουν για να πετύχουν αυτά που βλέπουν στα περιοδικά και στα τηλεοπτικά προγράμματα. Σκέφτονται πιο πολύ αυτό παρά το τι οι ίδιοι έχουν πραγματικά ανάγκη. Στην καθημερινή διατροφή οι εργαζόμενοι άνθρωποι και τα παιδιά (που επίσης είναι σκληρά εργαζόμενα) χρειάζονται ένα απλό, υγιεινό και νόστιμο φαγάκι, που να χορταίνει και να καθησυχάζει το στομάχι και το πνεύμα και όχι το τραπέζι της... Μαρίας Αντουανέτας. Τέτοιες λύσεις, οικονομικές και ταυτόχρονα απολαυστικές, προτείνονται σε αυτό το βιβλίο, ώστε και να τρώμε καλύτερα και να μην πετάμε τίποτα από το φαγητό ή τα υλικά που κάθε φορά μάς απομένουν.
ISBN13: 978-960-03-5104-0
Συγγραφέας: Βουτσινά, Εύη
Εκδότης: Εκδόσεις Καστανιώτη
Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2010
Σελίδες: 129
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 22χ22
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 421 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο