Μεσογειακή κουζίνα
Τύπος: ΒιβλίοΕκδόσεις: Μαλλιάρης Παιδεία
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2010
- Σελίδες: 64
- ISBN-13: 978-960-457-371-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Με τον όρο "Μεσογειακή κουζίνα" αναφερόμαστε σε μια μεγάλη ποικιλία πιάτων που προέρχονται από τις χώρες της Μεσογείου. Με πολλά κοινά χαρακτηριστικά, λόγω υλικών που χρησιμοποιούνται, αλλά και με αρκετές διαφορές, όσον αφορά τους συνδυασμούς τους, η κουζίνα των χωρών της μεσογειακής λεκάνης παρουσιάζει ιδιαίτερη πολυμορφία που αντικατοπτρίζει και την πολυπολιτισμικότητα του χώρου μέσα στον οποίο διαμορφώθηκε.
ISBN13: | 978-960-457-371-4 |
Εκδότης: | Μαλλιάρης Παιδεία |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2010 |
Σελίδες: | 64 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 19χ14 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Σειρά: | Νέες Συνταγές Διεθνούς Κουζίνας |