Μαγειρευτά

Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Δασκαλάκη, Ελένη
Επιμελητής: Halsey, Kay
Εκδόσεις: Ελευθερουδάκης
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2009
- Σελίδες: 64
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 8.00 € τιμή βιβλιοχώρας: 8.00  
Τα μαγειρευτά είναι η πιο αγαπημένη εκδοχή του οικογενειακού φαγητού: πλούσια συστατικά, γεμάτα άρωμα, που σιγοβράζουν μέσα στην κατσαρόλα, για να δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα! Κάθε περιοχή έχει τη δική της παραδοσιακή σπεσιαλιτέ και αυτή η συλλογή συμπεριλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες: από το ψητό του Λάνκασαϊρ μέχρι το γαλλικό κασουλέ και το τσιοπίνο του Σαν Φρανσίσκο, γεμάτο με θαλασσινά από τις διάσημες ακτές του.
Πρωτότυπος Τίτλος: Casseoles & One-Poes
Εκδότης: Ελευθερουδάκης
Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2009
Σελίδες: 64
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24x21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 279 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά
Σειρά: Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή