Chef School
Η γοητευτική τέχνη της μαγειρικής γίνεται δική σας: Τεχνικές βήμα προς βήμα για γευστικές δημιουργίες Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Farrow, Joanna
Μεταφραστής: Αγάλλου, Λίντα
Εκδόσεις: Τερζόπουλος Χρήστος
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2009
- Σελίδες: 256
- ISBN-13: 978-960-6838-06-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το νέο βιβλίο της Τζοάννα Φάροου "Chef School" είναι ένας απλουστευμένος οδηγός μαγειρικής, που σας καθοδηγεί με αναλυτικά βήματα μέσα από τις μαγειρικές διαδικασίες.
Είτε θέλετε να εμπλουτίσετε τις μαγειρικές σας γνώσεις είτε επιθυμείτε να μάθετε νέες τεχνικές, οι απλές και κατανοητές οδηγίες του βιβλίου "Chef School" , σε συνδυασμό με τις κατατοπιστικές συνοδευτικές εικόνες, είναι βέβαιο ότι πολύ γρήγορα θα σας μεταμορφώνει σε σεφ αξιώσεων.
Το βιβλίο περιλαμβάνει πάνω από 250 τεχνικές και μαγειρικά μυστικά, και σας δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε με τις γαστρονομικές σας επιτυχίες την οικογένεια και τους φίλους σας.
ISBN13: | 978-960-6838-06-4 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Chef School |
Συγγραφέας: | Farrow, Joanna |
Εκδότης: | Τερζόπουλος Χρήστος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Οκτώβριος 2009 |
Σελίδες: | 256 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 28χ26 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1247 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |