Ιαπωνική κουζίνα
Σούσι, νουντλ, μίσο, τεμπούρα, τεριγιάκι Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Anderson, Charlotte
Μεταφραστής: Πλακούλα, Μπέσσυ
Φωτογράφος: Hofstetter, Ian
Εκδόσεις: Modern Times
- Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2009
- Σελίδες: 192
- ISBN-13: 978-960-691-291-7
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Το πιο δημοφιλές ιαπωνικό πιάτο είναι αναμφισβήτητα το σούσι. Υπάρχουν όμως πολλά ακόμη, ασυνήθιστα μεν για εμάς, αλλά πολύ νόστιμα και λαχταριστά. Οι πρωτότυποι συνδυασμοί, όπως αυτός του ωμού ψαριού με το πικάντικο ρύζι στην περίπτωση του σούσι, αποτελούν τη βάση της ιαπωνικής κουζίνας. Η τεμπούρα, η πάστα μίσο, το σόγιου και το ντάσι πρωταγωνιστούν σε πολλά πιάτα, προσδίδοντας τους μοναδικό άρωμα. Αν λοιπόν θέλετε να φέρετε στο τραπέζι σας την αύρα της Άπω Ανατολής, ξεφυλλίστε την "Ιαπωνική Κουζίνα" και χαθείτε στα μονοπάτια της γεύσης...
ISBN13: | 978-960-691-291-7 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Cooking Japanese |
Συγγραφέας: | Anderson, Charlotte |
Εκδότης: | Modern Times |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μάρτιος 2009 |
Σελίδες: | 192 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ23 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 1036 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |