Επαγγελματική μαγειρική

Ελληνική και διεθνής κουζίνα Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: / / / /
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2009
- Σελίδες: 261
- ISBN-13: 978-960-331-420-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 27.39 € τιμή βιβλιοχώρας: 27.39  
Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της Επαγγελματικής Μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών. Περιεχόμενα: 1ο Μέρος: Τεχνολογία μαγειρικής. Κατανομή Εργασίας, Οι Βασικές Τεχνικές της Κουζίνας, Οι Διαδικασίες του Μαγειρέματος, Ετοιμασία και Αποθήκευση, Ζωμοί, Σούπες, Σάλτσες, Μαγειρικά Λίπη και Λάδια Φαγητού, Λαχανικά, Μανιτάρια, Σαλάτες, Ειδικές Μορφές Παρασκευής Λαχανικών, Συμπληρώματα, Ορεκτικά-Κρύα Πιάτα 2ο Μέρος: Εργαστήριο μαγειρικής. Προπαρασκευαστικές Τεχνικές, Τεχνικές Μαγειρέματος, Βασικές Συνταγές, Συνταγές για Σνακ, για Σούπες, για Σάλτσες, για Σαλάτες, για Λαχανικά, για Συνοδευτικά Συμπληρώματα, για Εδέσματα αβγών, Παραδοσιακές Συνταγές, Κώδικας Τροφίμων και Ποτών.
ISBN13: 978-960-331-420-2
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2009
Σελίδες: 261
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο