Ινδική κουζίνα
Ένα ταξίδι για τους εραστές της γεύσης Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Πλακούλα, Μπέσσυ
Φωτογράφος: Lowe, Jason / Benson, Alan
Επιμελητής: Grimes, Lulu
Εκδόσεις: Modern Times
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2008
- Σελίδες: 295
- ISBN-13: 978-960-441-985-2
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
H Ινδία φημίζεται για το πλούσιο και γεμάτο νόστιμες εναλλαγές γευστικό της ρεπερτόριο, αποτέλεσμα εξαίσιων, εξωτικών συνταγών. Ακολουθήστε μας σε ένα υπέροχο γαστριμαργικό ταξίδι. Περπατήστε στην παραλία Τσόουπατι και κοντοσταθείτε στους υπαίθριους πάγκους με τις διάφορες λιχουδιές για να γευθείτε σαμόσα, ίντλι και βάντα. Στη Βομβάη δοκιμάστε πιάτα με ψάρια αλιευμένα στο ξεκίνημα της μέρας. Περιηγηθείτε στις φυτείες μπαχαρικών απολαμβάνοντας αλού γκοστ, κιμά μάταρ και πουλάο. Μπάρφι, λαντού και ροσογκόλα είναι τα φημισμένα γλυκά της Ινδίας που θα συνοδεύσουν όποιο τσάι επιλέξετε από τις φυτείες τσαγιού του Άσαμ και των Νίλγκιρι, το τέλειο γευστικό φινάλε του ταξιδιού στη χώρα των μεθυστικών αρωμάτων και γεύσεων.
ISBN13: | 978-960-441-985-2 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | The Food of India |
Εκδότης: | Modern Times |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μαΐος 2008 |
Σελίδες: | 295 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 31χ23 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 1537 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |