Ινδική κουζίνα

Ένα ταξίδι για τους εραστές της γεύσης Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Πλακούλα, Μπέσσυ
Φωτογράφος: Lowe, Jason / Benson, Alan
Επιμελητής: Grimes, Lulu
Εκδόσεις: Modern Times
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2008
- Σελίδες: 295
- ISBN-13: 978-960-441-985-2
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 22.79 € τιμή βιβλιοχώρας: 22.79  
H Ινδία φημίζεται για το πλούσιο και γεμάτο νόστιμες εναλλαγές γευστικό της ρεπερτόριο, αποτέλεσμα εξαίσιων, εξωτικών συνταγών. Ακολουθήστε μας σε ένα υπέροχο γαστριμαργικό ταξίδι. Περπατήστε στην παραλία Τσόουπατι και κοντοσταθείτε στους υπαίθριους πάγκους με τις διάφορες λιχουδιές για να γευθείτε σαμόσα, ίντλι και βάντα. Στη Βομβάη δοκιμάστε πιάτα με ψάρια αλιευμένα στο ξεκίνημα της μέρας. Περιηγηθείτε στις φυτείες μπαχαρικών απολαμβάνοντας αλού γκοστ, κιμά μάταρ και πουλάο. Μπάρφι, λαντού και ροσογκόλα είναι τα φημισμένα γλυκά της Ινδίας που θα συνοδεύσουν όποιο τσάι επιλέξετε από τις φυτείες τσαγιού του Άσαμ και των Νίλγκιρι, το τέλειο γευστικό φινάλε του ταξιδιού στη χώρα των μεθυστικών αρωμάτων και γεύσεων.
ISBN13: 978-960-441-985-2
Πρωτότυπος Τίτλος: The Food of India
Εκδότης: Modern Times
Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2008
Σελίδες: 295
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 31χ23
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 1537 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά