Θαλασσινά
Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Παραβάλου, Ιωάννα
Επιμελητής: Halsey, Kay
Εκδόσεις: Ελευθερουδάκης
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2009
- Σελίδες: 64
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ένα από τα πιο υγιεινά και νόστιμα φαγητά, τα φρέσκα θαλασσινά, μαγειρεμένα καλά, είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει τα πιο απλά πιάτα με θαλασσινά, όπως φρέσκα στρείδια με σάλτσα, μια παραδοσιακή μπουγιαμπέσα και ένα όμορφο ψάρι με μάραθο σε λαδόκολλα. Υπάρχει, επίσης, ένα πλήρες φωτογραφικό τμήμα του σεφ στο βιβλίο, που σας εισάγει με εύκολα βήματα στις τεχνικές από το φιλετάρισμα μέχρι το σιγοβράσιμο.
Πρωτότυπος Τίτλος: | Seafood |
Εκδότης: | Ελευθερουδάκης |
Χρονολογία Έκδοσης: | Οκτώβριος 2009 |
Σελίδες: | 64 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24x21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 500 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |
Σειρά: | Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή |