Θαλασσινά

Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Παραβάλου, Ιωάννα
Επιμελητής: Halsey, Kay
Εκδόσεις: Ελευθερουδάκης
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2009
- Σελίδες: 64
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 8.00 € τιμή βιβλιοχώρας: 8.00  
Ένα από τα πιο υγιεινά και νόστιμα φαγητά, τα φρέσκα θαλασσινά, μαγειρεμένα καλά, είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει τα πιο απλά πιάτα με θαλασσινά, όπως φρέσκα στρείδια με σάλτσα, μια παραδοσιακή μπουγιαμπέσα και ένα όμορφο ψάρι με μάραθο σε λαδόκολλα. Υπάρχει, επίσης, ένα πλήρες φωτογραφικό τμήμα του σεφ στο βιβλίο, που σας εισάγει με εύκολα βήματα στις τεχνικές από το φιλετάρισμα μέχρι το σιγοβράσιμο.
Πρωτότυπος Τίτλος: Seafood
Εκδότης: Ελευθερουδάκης
Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2009
Σελίδες: 64
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24x21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 500 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά
Σειρά: Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή