Herbs in Cooking
Dietary Choices from Nature's Supply of Seasonings and Drugs Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ψιλάκης, Νίκος / Ψιλάκη, Μαρία
Μεταφραστής: Μπιτσακάκη, Μαρία
Φωτογράφος: Ψιλάκης, Νίκος
Εκδόσεις: Καρμάνωρ
- Χρονολογία Έκδοσης: 2002
- Σελίδες: 223
- ISBN-13: 978-960-7448-29-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Let's take advantage of the inexhaustible pharmaceutical range available in nature and prepare dishes which combine marvellous taste with a healthy diet.
This book aspires to be the link which will reconnect contemporary man with nature, that is, with the dietary customs which have been adopted by people in the Mediterranean for thousands of years.
In a special chapter there is detailed information regarding the commonest herbs, as well as their distinctive characteristics so that they can be easily recognized. In addition, there are 255 recipes for food preparations, herbal teas, beverages, flavoured olive oil, breads, cakes and biscuits, which can lead you through the wonderful world of natural taste. There are recipes for meals selected from the general Mediterranean region as well as recipes for creative dishes. The book contains historical, medical, cultural and mythological information which we strongly believe will help people of today get ideas for better nutrition and health!
ISBN13: | 978-960-7448-29-3 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Τα βότανα στην κουζίνα: Μαγειρική με επιλογές από το φαρμακείο της φύσης |
Συγγραφέας: | Ψιλάκη, Μαρία |
Εκδότης: | Καρμάνωρ |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2002 |
Σελίδες: | 223 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ16 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 635 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |