Κρέας
80 κλασικές και σύγχρονες συνταγές Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Farrow, Joanna
Μεταφραστής: Τσατσούλη, Ειρήνη
Εκδόσεις: Τερζόπουλος Χρήστος
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2006
- Σελίδες: 144
- ISBN-13: 978-960-7220-84-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το κρέας έχει και πάλι κυρίαρχη θέση στο τραπέζι μας!
Πάνω από 80 απολαυστικές συνταγές για κάθε περίσταση, όπως το Ραγού με μοσχάρι και μελιτζάνες και το Ταϊλανδέζικο κοτόπουλο με κάρυ ή το ψητό χοιρινό με σάλτσα μήλου και τα μπιφτέκια με μπαχαρικά και κρεμ φρες.
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να διαλέγετε το κρέας, να το προετοιμάζετε και να το μαγειρεύετε.
Βήμα προς βήμα φωτογραφίες με απλουστευμένες οδηγίες εγγυώνται κάθε φορά πεντανόστιμα και λαχταριστά πιάτα.
ISBN13: | 978-960-7220-84-4 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Meat |
Συγγραφέας: | Farrow, Joanna |
Εκδότης: | Τερζόπουλος Χρήστος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2006 |
Σελίδες: | 144 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 28χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 665 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |