Στην κουζίνα με τον Μπουρνταίν
Οι συνταγές μαγειρικής του Λε Αλ Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Lajaunie, Philippe / Meirelles, Jose de / Bourdain, Anthony, 1956-2018
Μεταφραστής: Φιλιππάκης, Κώστας
Φωτογράφος: DiScalfani, Robert
Εκδόσεις: Νάρκισσος
- Χρονολογία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2006
- Σελίδες: 308
- ISBN-13: 978-960-8239-40-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Οι συνταγές του Άντονυ Μπουρνταίν στο εστιατόριο του, Λε Αλ, στη Νέα Υόρκη.
Ο αιρετικός μάγειρας παρουσιάζει με τον δικό του απολαυστικό τρόπο τις συνταγές που τον έκαναν διάσημο σε όλο τον κόσμο. Παραθέτει επίσης με αμεσότητα και χιούμορ, ένα βασικό οδηγό μαγειρικής συμπεριφοράς με τους δικούς του δημιουργικούς, αντισυμβατικούς, αλλά και ιδιοφυείς κανόνες. Ο Μπουρνταίν σε μεγάλα κέφια και στο δικό του περιβάλλον, μαγειρεύει με σας και για σας, με τον πιο απλό τρόπο, κάνοντας καθημερινή την υψηλή μαγειρική.
ISBN13: | 978-960-8239-40-1 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Les Halles Cookbook |
Συγγραφέας: | Bourdain, Anthony, 1956-2018 |
Εκδότης: | Νάρκισσος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Σεπτέμβριος 2006 |
Σελίδες: | 308 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 932 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γαλλικά |