Ιταλία
Εξαιρετικές γεύσεις της Μεσογείου Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Τσιρακάκη, Άννα - Μαρία
Φωτογράφος: Bizos, Didier
Επιμελητής: Rouche, Daniel / Bellahsen, Fabien
Εκδόσεις: Εκδόσεις Καστανιώτη
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 192
- ISBN-13: 978-960-03-4183-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Μοτσαρέλα, πέστο,προσούτο της Πάρμας και βαλσαμικό ξίδι - τα ιταλικά προϊόντα και οι ιταλικές συνταγές εξακολουθούν να γοητεύουν σε όλες τις χώρες του κόσμου, ακολουθώντας μια πορεία που όμοια της δεν έχει βρεθεί ακόμη. Δικαιολογημένα, διότι η ιταλική κουζίνα είναι υγιεινή, νόστιμη και κάθε μάγειρος, πεπειραμένος ή όχι, μπορεί να την υλοποιήσει. Οι έντεκα Ιταλοί κορυφαίοι σεφ αυτού του τόμου συνέταξαν μία πραγματικά συναρπαστική συλλογή από τοπικές συνταγές και προσωπικές δημιουργίες: υπέροχα λαζάνια φινιρισμένα με ρόκα, ή σπαγγέτι με ολόφρεσκες καραβίδες, σολομονοπέστροφα σε σος με πορτοκάλι, αρωματικό αρνί όπως το φτιάχνουν στην περιοχή Αμπρούτσο, ή τα πεντανόστιμα πιάτα με τρούφες από την περιοχή Μάρκε. Εδώ παρουσιάζεται κάθε επαρχία της Ιταλίας, και μάλιστα με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τοπική κουζίνα. Οι λεπτομερείς οδηγίες, βήμα βήμα, βοηθούν στο να πετύχουν χωρίς πρόβλημα ακόμα και οι πολυπλοκότερες δημιουργίες. Δε μένει τίποτε άλλο, λοιπόν, παρά να ευχηθείτε στον εαυτό αας και στους καλεσμένους σας "buon appetito"...
ISBN13: | 978-960-03-4183-6 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Delices d' Italie |
Εκδότης: | Εκδόσεις Καστανιώτη |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2006 |
Σελίδες: | 192 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ22 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1262 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ιταλικά |