Βαρούλκο
Χρώματα, αρώματα και γεύσεις Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κόχυλα, Νταϊάνα / Λαζάρου, Λευτέρης
Φωτογράφος: Στενός, Βασίλης
Εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 216
- ISBN-13: 978-960-442-374-3
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου", μας ξεναγεί στην κουζίνα του και μας καλεί να δοκιμάσουμε τις πιο ξεχωριστές θαλασσινές δημιουργίες του και όχι μόνο... Ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει, η Νταϊάνα Κόχυλα καταγράφει και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.!
ISBN13: | 978-960-442-374-3 |
Συγγραφέας: | Λαζάρου, Λευτέρης |
Εκδότης: | Ελληνικά Γράμματα |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2006 |
Σελίδες: | 216 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 28χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 1167 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |