42 συνταγές με βάση το κρέας του κουνελιού
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ξυλούρη, Ευτυχία / Φραγκιαδάκης, Μιχάλης / Μπατή, Μαρία / Συλλογικό έργο,
Εκδόσεις: ΑγροΤύπος ΑΕ
- Χρονολογία Έκδοσης: 2003
- Σελίδες: 96
- ISBN-13: 978-960-7667-20-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το κρέας κουνελιού είναι λευκό κρέας και αποτελεί υγιεινή και θρεπτική τροφή. Είναι το καθαρότερο και ασφαλέστερο κρέας. Εδώ θα βρείτε την πρωτότυπη συλλογή συνταγών για εκπληκτικά φαγητά με βάση το κρέας κουνελιού, οι οποίες προέρχονται κυρίως από την Κρήτη.
ISBN13: | 978-960-7667-20-5 |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | ΑγροΤύπος ΑΕ |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2003 |
Σελίδες: | 96 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 20χ15 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |