Επάγγελμα μάγειρας
Κοπή κρέατος και ψαριού Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Metz, Reinhold / Gruner, Hermann
Μεταφραστής: Βούλγαρη, Μαργαρίτα
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 109
- ISBN-13: 978-960-331-344-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Περιέχονται πληροφορίες για:
-Είδη διατροφής
-Κρέας σφαγείου
-Κυνήγι
-Πουλερικά
-Πουλιά κυνηγιού
-Ψάρια
-Αστακοί
-Μαλάκια
ISBN13: | 978-960-331-344-1 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Der junge Backer: Die junge Kochin |
Συγγραφέας: | Gruner, Hermann |
Εκδότης: | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2005 |
Σελίδες: | 109 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 234 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γερμανικά |
Σειρά: | Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων |