Το βιβλίο μαγειρικής της σχολής Chef d' Oeuvre
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Νικολάου, Ντίνα
Φωτογράφος: Αντωνόπουλος, Διονύσης
Εκδόσεις: Adverta
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 372
- ISBN-13: 978-960-88843-0-4
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Η Chef d' Oeuvre, η διασημότερη σχολή μαγειρικής στην Ελλάδα, αποκαλύπτει την μοναδική μέθοδο εκπαίδευσης που εφαρμόζει στους πρωτοετείς σπουδαστές της, καταδεικνύοντας με σαφήνεια και απλότητα τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές που πρέπει να κατέχει όποιος θέλει να μυηθεί σωστά στη μαγειρική τέχνη. Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται οι τεχνικές για περισσότερες από 400 βασικές παρασκευές, όπως ακριβώς διδάσκονται στους υποψήφιους chef της σχολής Chef d' Oeuvre, η γνώση των οποίων είναι απαραίτητη για την επιτυχία κάθε μαγειρικής δημιουργίας. Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής Chef d' Oeuvre: Χέυδεν 20, 104 34 Αθήνα τηλ. 210 8231935, fax 210 8841612 3ης Σεπτεμβρίου 93, 104 34 Αθήνα τηλ. 210 8254119, fax 210 8256137 www.chefdoeuvre.gr
ISBN13: | 978-960-88843-0-4 |
Συγγραφέας: | Νικολάου, Ντίνα |
Εκδότης: | Adverta |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2005 |
Σελίδες: | 372 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 28χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 1844 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |