Ψάρι
Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Ντέκα, Αμαλία
Εκδόσεις: Ορφέας
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2007
- Σελίδες: 143
- ISBN-13: 978-960-89631-8-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Νόστιμες και ελαφριές συνταγές για να μαγειρέψετε τσιπούρες, γαύρο, σαρδέλες και διάφορα θαλασσινά με εύκολο τρόπο και πολλή φαντασία. Εύγευστες προτάσεις και εύκολες στην εκτέλεση τους, για να ετοιμάσετε ένα ρομαντικό δείπνο ή να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με δημιουργικούς και ορεκτικούς συνδυασμούς. Πολλές ιδέες για πιάτα με ψάρι και οστρακοειδή, στο φούρνο, ψητά, αλλά και τηγανητά. Στο τέλος του βιβλίου μερικές συνταγές απ' τους καλύτερους σεφ της Ιταλίας, για όποιον θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην υψηλή μαγειρική.
ISBN13: | 978-960-89631-8-4 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Il pesce |
Εκδότης: | Ορφέας |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2007 |
Σελίδες: | 143 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ18 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 520 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ιταλικά |
Σειρά: | Gourmet Ιταλική Κουζίνα |