Ψάρι

Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Ντέκα, Αμαλία
Εκδόσεις: Ορφέας
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2007
- Σελίδες: 143
- ISBN-13: 978-960-89631-8-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 12.68 € τιμή βιβλιοχώρας: 11.41  
Νόστιμες και ελαφριές συνταγές για να μαγειρέψετε τσιπούρες, γαύρο, σαρδέλες και διάφορα θαλασσινά με εύκολο τρόπο και πολλή φαντασία. Εύγευστες προτάσεις και εύκολες στην εκτέλεση τους, για να ετοιμάσετε ένα ρομαντικό δείπνο ή να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με δημιουργικούς και ορεκτικούς συνδυασμούς. Πολλές ιδέες για πιάτα με ψάρι και οστρακοειδή, στο φούρνο, ψητά, αλλά και τηγανητά. Στο τέλος του βιβλίου μερικές συνταγές απ' τους καλύτερους σεφ της Ιταλίας, για όποιον θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην υψηλή μαγειρική.
ISBN13: 978-960-89631-8-4
Πρωτότυπος Τίτλος: Il pesce
Εκδότης: Ορφέας
Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2007
Σελίδες: 143
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 29χ18
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 520 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ιταλικά
Σειρά: Gourmet Ιταλική Κουζίνα