A tavola: Η τέχνη της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας σε 234 συνταγές

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Φωτογράφος: Κολιανδρή, Νικολέττα / Λογαράς, Πάνος
Εκδόσεις: Εκδόσεις Πατάκη
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2013
- Σελίδες: 333
- ISBN-13: 978-960-16-5379-2
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 18.61 € τιμή βιβλιοχώρας: 16.75  
Η Luciana Cremonini - Λογαρά συνθέτει, σε 234 συνταγές, έναν ολοκληρωμένο οδηγό της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας, προβάλλοντας κλασικά τοπικά πιάτα, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τις νέες τάσεις, δίνοντας μια προοδευτική και καλειδοσκοπική διάσταση στην έννοια της μαγειρικής, που γίνεται έκφραση συναισθημάτων και αισθητικής. Το βιβλίο έλαβε το βραβείο καλύτερου ελληνικού βιβλίου μαγειρικής στην κατηγορία "Best Italian Cuisine Book" στα Gourmand World Cookbook Awards 2014.
ISBN13: 978-960-16-5379-2
Συγγραφέας: Cremonini - Λογαρά, Luciana
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2013
Σελίδες: 333
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 978 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Σειρά: Μαγειρική