Κόκκινο κρέας
Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Χατζημιχαήλ, Αννίκα
Εκδόσεις: Ορφέας
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2007
- Σελίδες: 141
- ISBN-13: 978-960-89631-9-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το κόκκινο κρέας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, αποτελεί σημαντικό συστατικό της καθημερινής διατροφής. Ψητό, στο τηγάνι, στη σχάρα, ή carpaccio και ταρτάρ, το κόκκινο κρέας είναι η καλύτερη επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό δεύτερο πιάτο. Δημιουργήστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες με τις πιο ευφάνταστες και δημιουργικές συνταγές της Ιταλικής Κουζίνας.
ISBN13: | 978-960-89631-9-1 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Le carni |
Εκδότης: | Ορφέας |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2007 |
Σελίδες: | 141 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ18 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 520 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ιταλικά |
Σειρά: | Gourmet Ιταλική Κουζίνα |