Κόκκινο κρέας

Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Χατζημιχαήλ, Αννίκα
Εκδόσεις: Ορφέας
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2007
- Σελίδες: 141
- ISBN-13: 978-960-89631-9-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 12.68 € τιμή βιβλιοχώρας: 11.41  
Το κόκκινο κρέας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, αποτελεί σημαντικό συστατικό της καθημερινής διατροφής. Ψητό, στο τηγάνι, στη σχάρα, ή carpaccio και ταρτάρ, το κόκκινο κρέας είναι η καλύτερη επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό δεύτερο πιάτο. Δημιουργήστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες με τις πιο ευφάνταστες και δημιουργικές συνταγές της Ιταλικής Κουζίνας.
ISBN13: 978-960-89631-9-1
Πρωτότυπος Τίτλος: Le carni
Εκδότης: Ορφέας
Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2007
Σελίδες: 141
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 29χ18
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 520 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ιταλικά
Σειρά: Gourmet Ιταλική Κουζίνα