Ορεκτικά
Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Ντέκα, Αμαλία
Εκδόσεις: Ορφέας
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2007
- Σελίδες: 143
- ISBN-13: 978-960-89631-7-7
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Πώς να αρχίσετε ένα γεύμα ή ένα δείπνο; Πώς να ανοίξετε την όρεξη των καλεσμένων σας; Πώς πρέπει να σερβίρονται τα πρώτα πιάτα; Τι πρέπει να προσέχετε στα υλικά; Ανακαλύψτε σ' αυτό το βιβλίο πολλές πρωτοποριακές ιδέες για ορεκτικά με κρέας, ψάρι ή λαχανικά, ζεστά και κρύα, απλά, αλλά και εξεζητημένα. Τάρτες, πατέ, σφολιάτες και πολλά άλλα gourmet μεζεδάκια που θα κάνουν ένα γεύμα με φίλους, αξέχαστο.
ISBN13: | 978-960-89631-7-7 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Gli antipasti |
Εκδότης: | Ορφέας |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2007 |
Σελίδες: | 143 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ18 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 519 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ιταλικά |
Σειρά: | Gourmet Ιταλική Κουζίνα |