Ιταλική κουζίνα

Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Γεωργούλα, Ντίνα
Επιμελητής: Halsey, Kay
Εκδόσεις: Ελευθερουδάκης
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2007
- Σελίδες: 64
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 6.09 € τιμή βιβλιοχώρας: 6.09  
Δοκιμάστε την εκπληκτική εμπειρία της ιταλικής μαγειρικής με τη φίνα συλλογή Cordon Bleu. Από απλά παραδοσιακά πιάτα που αιχμαλωτίζουν την υπέροχη φρέσκια γεύση των λαχανικών, των βοτάνων και των φρούτων μέχρι κομψά πιάτα από τις μεγάλες πόλεις και με φρέσκα θαλασσινά από τα λιμάνια της Μεσογείου, αυτές οι συνταγές προσφέρουν ένα ταξίδι μαγειρικής σε μία από τις αγαπημένες κουζίνες του κόσμου.
Πρωτότυπος Τίτλος: Italian
Εκδότης: Ελευθερουδάκης
Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2007
Σελίδες: 64
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24x21
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 307 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά
Σειρά: Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή