Ιταλική κουζίνα
Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Γεωργούλα, Ντίνα
Επιμελητής: Halsey, Kay
Εκδόσεις: Ελευθερουδάκης
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2007
- Σελίδες: 64
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Δοκιμάστε την εκπληκτική εμπειρία της ιταλικής μαγειρικής με τη φίνα συλλογή Cordon Bleu. Από απλά παραδοσιακά πιάτα που αιχμαλωτίζουν την υπέροχη φρέσκια γεύση των λαχανικών, των βοτάνων και των φρούτων μέχρι κομψά πιάτα από τις μεγάλες πόλεις και με φρέσκα θαλασσινά από τα λιμάνια της Μεσογείου, αυτές οι συνταγές προσφέρουν ένα ταξίδι μαγειρικής σε μία από τις αγαπημένες κουζίνες του κόσμου.
Πρωτότυπος Τίτλος: | Italian |
Εκδότης: | Ελευθερουδάκης |
Χρονολογία Έκδοσης: | Οκτώβριος 2007 |
Σελίδες: | 64 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24x21 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 307 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |
Σειρά: | Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή |