Cucina Italiana
Γεύσεις από την Ιταλία Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Πλακούλα, Μπέσσυ
Φωτογράφος: Jones, Chris L.
Επιμελητής: Halsey, Kay
Εκδόσεις: Modern Times
- Χρονολογία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2007
- Σελίδες: 294
- ISBN-13: 978-960-441-774-2
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Μάθετε τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας μέσα από ένα υπέροχο ταξίδι στη γαστρονομική παράδοση της χώρας με τις πιο πρωτότυπες και γευστικές συνταγές. Απολαύστε λαχταριστές σαλάτες, νόστιμα ζυμαρικά, φτιάξτε τη δική σας πίτσα, μάθετε πώς γίνεται ένας αυθεντικός αλά ιταλικά εσπρέσο κι ανακαλύψτε όλες τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες, ώστε μια κριτσανιστή μπρουσκέτα, ένα γνήσιο ριζότο, ένα αναγεννησιακό καρπάτσο, μια κρεμώδης πανακότα, μια χρυσαφένια πολέντα ή ένα αμαρτωλό τιραμισού να κατακλύσουν σύντομα και το δικό σας ουρανίσκο. Μυηθείτε στις μεσογειακές γεύσεις του Νότου, τα φρέσκα ψάρια και τα λαχανικά, του βορρά, όπως το εκλεκτό προσούτο της Πάρμα, και δειπνήστε σε ένα από τα εκλεκτά εστιατόρια της Μπαλόνια. Ολόκληρη η Ιταλία... στο πιάτο σας!
ISBN13: | 978-960-441-774-2 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | The Food of Italy |
Εκδότης: | Modern Times |
Χρονολογία Έκδοσης: | Σεπτέμβριος 2007 |
Σελίδες: | 294 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 30χ23 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 1530 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |