Γαστρονομικόν
Η τέχνη της μαγειρικής στην αρχαία Ελλάδα Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ηλιόπουλος, Γιώργος Ζ.
Εκδόσεις: Έναστρον
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2012
- Σελίδες: 298
- ISBN-13: 978-960-6649-79-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
άλλη μεγαλύτερη ευχαρίστηση έως το τέλος
της ζωής δεν γνωρίζω
παρά να συγκεντρωθούν όλοι οι πολίτες σε
μεγάλη εορταστική συγκέντρωση
και οι συνδαιτημόνες στα δώματα να
ακούν τον αοιδό
καθισμένοι σε μία γραμμή και δίπλα τους
ένα πλήθος τραπεζιών
γεμάτα με ψωμί και κρέατα, όπου
ανασύροντας ο οινοχόος κρασί
από τον κρατήρα να μεταφέρει και να
προσφέρει στα κύπελλα,
αυτή πιστεύω πως είναι η μεγαλύτερη
ευτυχία
ΟΜΗΡΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΙΑ ιχ 5-11
ISBN13: | 978-960-6649-79-0 |
Συγγραφέας: | Ηλιόπουλος, Γιώργος Ζ. |
Εκδότης: | Έναστρον |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2012 |
Σελίδες: | 298 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |