Γαστρονομικόν

Η τέχνη της μαγειρικής στην αρχαία Ελλάδα Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Έναστρον
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2012
- Σελίδες: 298
- ISBN-13: 978-960-6649-79-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 17.92 € τιμή βιβλιοχώρας: 16.12  
άλλη μεγαλύτερη ευχαρίστηση έως το τέλος της ζωής δεν γνωρίζω παρά να συγκεντρωθούν όλοι οι πολίτες σε μεγάλη εορταστική συγκέντρωση και οι συνδαιτημόνες στα δώματα να ακούν τον αοιδό καθισμένοι σε μία γραμμή και δίπλα τους ένα πλήθος τραπεζιών γεμάτα με ψωμί και κρέατα, όπου ανασύροντας ο οινοχόος κρασί από τον κρατήρα να μεταφέρει και να προσφέρει στα κύπελλα, αυτή πιστεύω πως είναι η μεγαλύτερη ευτυχία ΟΜΗΡΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΙΑ ιχ 5-11
ISBN13: 978-960-6649-79-0
Συγγραφέας: Ηλιόπουλος, Γιώργος Ζ.
Εκδότης: Έναστρον
Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2012
Σελίδες: 298
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο