Ισπανική κουζίνα
Από την παέγια και το γκασπάτσο ως το τανγκούρο και το καλδερέτα ντελ καντάδο Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Πλακούλα, Μπέσσυ / Newton, John
Εκδόσεις: Modern Times
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2007
- Σελίδες: 191
- ISBN-13: 978-960-441-679-0
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Συνδυάστε την παράδοση με την έμπνευση και απολαύστε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στην Ισπανία. Μαγειρέψτε βήμα βήμα κλασικά και αγαπημένα πιάτα της ισπανικής κουζίνας, όπως η χαρακτηριστική παέγια και το γκασπάτσο, ως τα εξεζητημένα τανγκούρο από τη χώρα των Βάσκων ή το νοστιμότατο βραστό καλδερέτα ντελ κοντάδο.
Οι λαχταριστές γεύσεις θα σας μεταφέρουν στα ανθισμένα σοκάκια του ισπανικού νότου, στα ψαροχώρια του ερωτικού βορρά, στην μποέμικη κουζίνα της ισπανικής ενδοχώρας, στα ανδαλουσιανά καυτερά φλαμένγκο και φυσικά στην κοσμοπολίτικη αύρα της Καταλονίας.
Η ισπανική κουζίνα σας αποκαλύπτει τα μυστικά της και σας προσφέρει ένα εξαίσιο γεύμα... αλά καταλάνα, αλά σεβιγιάνα ή αλά μαδριλένια!
ISBN13: | 978-960-441-679-0 |
Συγγραφέας: | Newton, John |
Εκδότης: | Modern Times |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούνιος 2007 |
Σελίδες: | 191 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 28χ22 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 849 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Σειρά: | Cooking Spanish |