Η κουζίνα των αγίων

Παραδοσιακά φαγητά και γλυκά στον κύκλο της χρονιάς Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Οξύ
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2017
- Σελίδες: 192
- ISBN-13: 978-960-436-254-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 15.00 € τιμή βιβλιοχώρας: 15.00  
Τι τρώμε του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Γεωργίου; Με ποιο ψωμί γλυκαίνουμε την Παναγία στη γιορτή της; Γιατί ο Άγιος Ανδρέας θέλει τηγανητά; Ποιον Άγιο λέμε και "Ντολμαδά" αλλά και "Σφουγγάτο"; Γιατί του Προφήτη Ηλία κάνουμε λαδομαγειρέματα; Ποια Αγία λατρεύει τα ξεροτήγανα και τις μυζηθρόπιτες; Όλοι σχεδόν οι Άγιοι του ορθόδοξου εορτολογίου έχουν τις σπεσιαλιτέ τους, γνωστές και άγνωστες, όπως οι μεγάλες μέρες της Χριστιανοσύνης -Χριστούγεννα, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος- έχουν τις δικές τους. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε 150 συνταγές για να έχετε κάθε μέρα γιορτή, όλο τον χρόνο.
ISBN13: 978-960-436-254-7
Συγγραφέας: Σπυριδογιαννάκη, Μαίρη
Εκδότης: Οξύ
Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2017
Σελίδες: 192
Σχήμα: 28χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο