Η κουζίνα των αγίων
Παραδοσιακά φαγητά και γλυκά στον κύκλο της χρονιάς Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Σπυριδογιαννάκη, Μαίρη
Εκδόσεις: Οξύ
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2017
- Σελίδες: 192
- ISBN-13: 978-960-436-254-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Τι τρώμε του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Γεωργίου;
Με ποιο ψωμί γλυκαίνουμε την Παναγία στη γιορτή της;
Γιατί ο Άγιος Ανδρέας θέλει τηγανητά; Ποιον Άγιο λέμε και "Ντολμαδά" αλλά και "Σφουγγάτο"; Γιατί του Προφήτη Ηλία κάνουμε λαδομαγειρέματα; Ποια Αγία λατρεύει τα ξεροτήγανα και τις μυζηθρόπιτες; Όλοι σχεδόν οι Άγιοι του ορθόδοξου εορτολογίου έχουν τις σπεσιαλιτέ τους, γνωστές και άγνωστες, όπως οι μεγάλες μέρες της Χριστιανοσύνης -Χριστούγεννα, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος- έχουν τις δικές τους.
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε 150 συνταγές για να έχετε κάθε μέρα γιορτή, όλο τον χρόνο.
ISBN13: | 978-960-436-254-7 |
Συγγραφέας: | Σπυριδογιαννάκη, Μαίρη |
Εκδότης: | Οξύ |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μαΐος 2017 |
Σελίδες: | 192 |
Σχήμα: | 28χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |