La cuisine Cretoise pour tous
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Λαμπράκη, Μυρσίνη
Μεταφραστής: Καμάρη, Μόνικα
Φωτογράφος: Λαμπράκη, Μυρσίνη / Hoogstins, Douwe
Εκδόσεις: Myrsinis Editions
- Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2005
- Σελίδες: 207
- ISBN-13: 978-960-92291-4-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
-Esprit de la cuisine cretoise
-Cuisine familiale et traditions
-Recettes simples et faciles a realiser
-Regime cretois et alimentation mediterraneenne
-Magasins, boutiques et marches
-Lexique de la gastronomie cretoise
ISBN13: | 978-960-92291-4-2 |
Συγγραφέας: | Λαμπράκη, Μυρσίνη |
Εκδότης: | Myrsinis Editions |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μάρτιος 2005 |
Σελίδες: | 207 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 590 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |