Greque cuisine
Salades, hors d’?uvre, plats a l’huile d’olive, viande, poisons, fruits de mer Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: χ.ό.
Εκδόσεις: Όραμα
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2009
- Σελίδες: 96
- ISBN-13: 978-960-448-354-9
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Decouvrez, connaissez et vivez toutes les facettes de la Grece par l'intermediaire de la serie "About Greece".
ISBN13: | 978-960-448-354-9 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Ελληνική κουζίνα: Σαλάτες, ορεκτικά, λαδερά, κρέας, ψάρια, θαλασσινά |
Συγγραφέας: | χ.ο. |
Εκδότης: | Όραμα |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2009 |
Σελίδες: | 96 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 15 χ 8 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 77 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |
Σειρά: | About Greece |