Cretan Cuisine for Every One
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Λαμπράκη, Μυρσίνη
Μεταφραστής: Τριαλώνης, Γιώργος
Φωτογράφος: Λαμπράκη, Μυρσίνη / Hoogstins, Douwe
Εκδόσεις: Myrsinis Editions
- Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2005
- Σελίδες: 207
- ISBN-13: 978-960-92291-3-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
-The culture of the cretan cuisine
-Home cooking & traditions
-Easy and fast recipes
-Cretan nutrition & mediterranean diet
-Shopping & market
-Culinary terms used in Crete
ISBN13: | 978-960-92291-3-5 |
Συγγραφέας: | Λαμπράκη, Μυρσίνη |
Εκδότης: | Myrsinis Editions |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μάρτιος 2005 |
Σελίδες: | 207 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 587 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |