Cretan Cuisine for Every One

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Τριαλώνης, Γιώργος
Φωτογράφος: Λαμπράκη, Μυρσίνη / Hoogstins, Douwe
Εκδόσεις: Myrsinis Editions
- Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2005
- Σελίδες: 207
- ISBN-13: 978-960-92291-3-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 9.13 € τιμή βιβλιοχώρας: 8.21  
-The culture of the cretan cuisine -Home cooking & traditions -Easy and fast recipes -Cretan nutrition & mediterranean diet -Shopping & market -Culinary terms used in Crete
ISBN13: 978-960-92291-3-5
Συγγραφέας: Λαμπράκη, Μυρσίνη
Εκδότης: Myrsinis Editions
Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2005
Σελίδες: 207
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 587 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο