Healthy Greek Food
The Mediterranean Diet: Ingrediens and Recipes Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Βαλαβάνης, Αλέξανδρος
Μεταφραστής: Angeles, Sunny A.
Φωτογράφος: Βαλαβάνης, Αλέξανδρος / Παζαΐτης, Δημήτρης / Δεπόλλας, Γιώργος / Βαχαρίδης, Γιάννης
Εκδόσεις: Fotorama
- Χρονολογία Έκδοσης: 2003
- Σελίδες: 222
- ISBN-13: 978-960-7524-15-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
This book is your guide to the healthy greek diet, the most dynamic version of what is known as the Mediterranean diet. Extra virgin olive oil, wild greens, fish, honey, yoghurt, bread, nuts: these nutritious, often underrated ingrediens which have been enjoyed since the days of the ancients Greeks feature in the easy yet delicious recipes of this exciting book.
ISBN13: | 978-960-7524-15-7 |
Συγγραφέας: | Βαλαβάνης, Αλέξανδρος |
Εκδότης: | Fotorama |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2003 |
Σελίδες: | 222 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 729 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |