The Original Greek Cooking

Selection of Authentic Recipes Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Αντωνίου, Μαρία, μεταφράστρια
Φωτογράφος: Δεπόλλας, Γιώργος
Επιμελητής: Βαλαβάνης, Αλέξανδρος
Εκδόσεις: Fotorama
- Χρονολογία Έκδοσης: 1993
- Σελίδες: 167
- ISBN-13: 978-960-85373-2-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 9.53 € τιμή βιβλιοχώρας: 8.58  
More than 150 recipes specially selected from different regions of Greece reveal the secrets of the authentic Greek cuisine. The most important elements of an ever-lasting tradition in one book. A guided tour into the wonderful world of Greek food. A world which without the olive oil, without the "kakavia" and the "mageiritsa", without the "feta" cheese, would never represent the heart of real Greece.
ISBN13: 978-960-85373-2-3
Εκδότης: Fotorama
Χρονολογία Έκδοσης: 1993
Σελίδες: 167
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 500 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ελληνικά