The Original Greek Cooking
Selection of Authentic Recipes Τύπος: ΒιβλίοΜεταφραστής: Αντωνίου, Μαρία, μεταφράστρια
Φωτογράφος: Δεπόλλας, Γιώργος
Επιμελητής: Βαλαβάνης, Αλέξανδρος
Εκδόσεις: Fotorama
- Χρονολογία Έκδοσης: 1993
- Σελίδες: 167
- ISBN-13: 978-960-85373-2-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
More than 150 recipes specially selected from different regions of Greece reveal the secrets of the authentic Greek cuisine. The most important elements of an ever-lasting tradition in one book. A guided tour into the wonderful world of Greek food. A world which without the olive oil, without the "kakavia" and the "mageiritsa", without the "feta" cheese, would never represent the heart of real Greece.
ISBN13: | 978-960-85373-2-3 |
Εκδότης: | Fotorama |
Χρονολογία Έκδοσης: | 1993 |
Σελίδες: | 167 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 500 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |