Λεξικό διεθνούς μαγειρικής
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Νόβα, Κάτια Δ. / Νόβας, Δημήτρης
Εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2005
- Σελίδες: 229
- ISBN-13: 978-960-442-065-0
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Ένα Λεξικό Διεθνούς Μαγειρικής για πρώτη φορά στην ελληνική γαστρονομία. -Παρουσιάζει με αλφαβητική σειρά περισσότερους από 300 τεχνικούς όρους της διεθνούς μαγειρικής. -Επεξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο πάνω από 2.500 παρασκευές. -Περιλαμβάνει εκτενές θεματικό ευρετήριο όλων των παρασκευών. -Υπερβαίνει κατά πολύ τον τύπο ενός απλού λεξικού, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες και προτάσεις σε επαγγελματίες σεφ, μετρ, μαγείρους, ξενοδοχοϋπαλλήλους, τουριστικούς πράκτορες κ.ά. Για τους επαγγελματίες μαγειρικής τέχνης αλλά και για τους λάτρεις του καλού φαγητού.
ISBN13: | 978-960-442-065-0 |
Συγγραφέας: | Νόβας, Δημήτρης |
Εκδότης: | Ελληνικά Γράμματα |
Χρονολογία Έκδοσης: | Οκτώβριος 2005 |
Σελίδες: | 229 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 593 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |