Γαλλική κουζίνα
Coq au vin Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Συλλογικό έργο,
Φωτογράφος: Jones, Chris L.
Εκδόσεις: Modern Times
- Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2007
- Σελίδες: 295
- ISBN-13: 978-960-441-549-6
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Μάθετε τα μυστικά της γαλλικής κουζίνας μέσα από ένα υπέροχο ταξίδι στη γαστρονομική παράδοση της χώρας με τις πιο πρωτότυπες και γευστικές συνταγές. Απολαύστε πλούσιες σούπες, δοκιμάστε τα γευστικότερα souffles, δημιουργήστε ευφάνταστες σως που θα συνοδέψουν άριστα παραδοσιακά πιάτα από κάθε γωνιά της Γαλλίας, θαλασσινά με σάλτσα αγιολί, millefeuille με πράσο και αβγά poches, κοτόπουλο με estragon, quiche lorraine, παραδοσιακές terrines είναι μερικές μόνο από τις σπεσιαλιτέ που προτείνονται. Φυσικά, από το τραπέζι σας δε θα μπορούσαν να λείπουν τα πιο λαχταριστά επιδόρπια: απολαυστικές cremes brulees, σκανδαλιστικές τάρτες και choux, θεσπέσια bavarois και πολλοί άλλοι γλυκοί πειρασμοί! Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που περιλαμβάνεται σε συνδυασμό με τα αναλυτικά βήματα εκτέλεσης κάνουν τη μαγειρική πιο ευχάριστη και διασκεδαστική από ποτέ! Καλή σας απόλαυση!
ISBN13: | 978-960-441-549-6 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | The Food of France |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Modern Times |
Χρονολογία Έκδοσης: | Φεβρουάριος 2007 |
Σελίδες: | 295 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 30χ23 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 1512 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |