Επιθεώρηση κτηνοτροφικής παραγωγής
Εργαστήρια και θεωρία Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ελευθεριάδου, Αναστασία
Εκδόσεις: σοφία A.E.
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2009
- Σελίδες: 400
- ISBN-13: 978-960-6706-27-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η επιθεώρηση των προϊόντων ζωικής προέλευσης από υγειονομική, ποιοτική και τεχνολογική άποψη με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας. Απευθύνεται σε φοιτητές Τμημάτων Ζωικής Παραγωγής και Γεωπονίας καθώς και σε κάθε άτομο που ενδιαφέρεται να αποκτήσει γνώσεις που σχετίζονται με την επιθεώρηση τροφίμων ζωικής προέλευσης.
ISBN13: | 978-960-6706-27-1 |
Συγγραφέας: | Ελευθεριάδου, Αναστασία |
Εκδότης: | σοφία A.E. |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2009 |
Σελίδες: | 400 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |