Η ελιά
Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Del Fabro, Adriano
Μεταφραστής: Περάκης, Βασίλης
Επιμελητής: Ψύχαλου, Μαριάννα
Εκδόσεις: Ψύχαλος
- Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2009
- Σελίδες: 103
- ISBN-13: 978-960-8455-57-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Η Ελιά" καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με:
- Τις ποικιλίες
- Τον πολλαπλασιασμό
- Το κλάδεμα
- Τη λίπανση
- Τις καλλιεργητικές φροντίδες
- Τη φυτοπροστασία
- Τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών
- Την παραγωγή ελαιόλαδου
Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο.
ISBN13: | 978-960-8455-57-3 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Coltivare l'olivo e utilizzarne i frutti |
Συγγραφέας: | Del Fabro, Adriano |
Εκδότης: | Ψύχαλος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Φεβρουάριος 2009 |
Σελίδες: | 103 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 20χ14 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 241 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ιταλικά |