Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Ίων
- Χρονολογία Έκδοσης: 2009
- Σελίδες: 64
- ISBN-13: 978-960-411-677-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 9.13 € τιμή βιβλιοχώρας: 4.56  
Ο έλεγχος και η τιμολόγηση εδεσμάτων είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην παραγωγή και την διάθεση, δηλαδή την κουζίνα και το εστιατόριο. Ένα εγχειρίδιο για σπουδαστές και επαγγελματίες με δείγματα και πίνακες μενού και τιμολογήσεων τροφίμων και ποτών.
ISBN13: 978-960-411-677-5
Συγγραφέας: Κλειδαράς, Γιώργος
Εκδότης: Ίων
Χρονολογία Έκδοσης: 2009
Σελίδες: 64
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 129 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Σειρά: Επαγγελματίας Μάγειρας