Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κλειδαράς, Γιώργος
Εκδόσεις: Ίων
- Χρονολογία Έκδοσης: 2009
- Σελίδες: 64
- ISBN-13: 978-960-411-677-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ο έλεγχος και η τιμολόγηση εδεσμάτων είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην παραγωγή και την διάθεση, δηλαδή την κουζίνα και το εστιατόριο. Ένα εγχειρίδιο για σπουδαστές και επαγγελματίες με δείγματα και πίνακες μενού και τιμολογήσεων τροφίμων και ποτών.
ISBN13: | 978-960-411-677-5 |
Συγγραφέας: | Κλειδαράς, Γιώργος |
Εκδότης: | Ίων |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2009 |
Σελίδες: | 64 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 129 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Σειρά: | Επαγγελματίας Μάγειρας |