Τί είπε ο Αϊνστάιν στο μάγειρά του;
Εξηγήσεις στην επιστήμη της κουζίνας Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Wolke, Robert L.
Μεταφραστής: Γαβράς, Κώστας, μεταφραστής
Εκδόσεις: Παπασωτηρίου
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2003
- Σελίδες: 315
- ISBN-13: 978-960-7530-35-6
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Θέλετε να κατανοήσετε την επιστήμη της διατροφής αλλά σας απωθεί η ιδέα του να εμπλακείται με στεγνά τεχνικά βιβλία; Το να έχετε στα χέρια σας το Τι είπε ο Αϊνστάιν στο Μάγειρά του είναι σα να έχετε δίπλα σας έναν επιστήμονα για να απαντά στα ερωτήματά σας με απλή και μη τεχνική γλώσσα.
Καθηγητής Χημείας και συντάκτης της διατροφικής στήλης στην εφημερίδα Washington Post ο Robert Wolke παρέχει περισσότερες από 100 αξιόπιστες και έξυπνες εισηγήσεις, ενώ ταυτόχρονα διαλύει τις παρανοήσεις και σας βοηθά να αποφύγετε τη σύγχυση που προκαλούν οι διαφημίσεις και οι ετικέτες τροφίμων.
[...]
ISBN13: | 978-960-7530-35-6 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | What Einstein old his cook? Kitchen Science Explained |
Συγγραφέας: | Wolke, Robert L. |
Εκδότης: | Παπασωτηρίου |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2003 |
Σελίδες: | 315 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 808 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |