Τί είπε ο Αϊνστάιν στο μάγειρά του;

Εξηγήσεις στην επιστήμη της κουζίνας Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Γαβράς, Κώστας, μεταφραστής
Εκδόσεις: Παπασωτηρίου
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2003
- Σελίδες: 315
- ISBN-13: 978-960-7530-35-6
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 17.32 € τιμή βιβλιοχώρας: 17.32  
Θέλετε να κατανοήσετε την επιστήμη της διατροφής αλλά σας απωθεί η ιδέα του να εμπλακείται με στεγνά τεχνικά βιβλία; Το να έχετε στα χέρια σας το Τι είπε ο Αϊνστάιν στο Μάγειρά του είναι σα να έχετε δίπλα σας έναν επιστήμονα για να απαντά στα ερωτήματά σας με απλή και μη τεχνική γλώσσα. Καθηγητής Χημείας και συντάκτης της διατροφικής στήλης στην εφημερίδα Washington Post ο Robert Wolke παρέχει περισσότερες από 100 αξιόπιστες και έξυπνες εισηγήσεις, ενώ ταυτόχρονα διαλύει τις παρανοήσεις και σας βοηθά να αποφύγετε τη σύγχυση που προκαλούν οι διαφημίσεις και οι ετικέτες τροφίμων. [...]
ISBN13: 978-960-7530-35-6
Πρωτότυπος Τίτλος: What Einstein old his cook? Kitchen Science Explained
Συγγραφέας: Wolke, Robert L.
Εκδότης: Παπασωτηρίου
Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2003
Σελίδες: 315
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 808 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά