Με τον Φρόυντ στην κουζίνα
100 συνταγές αντιστρές Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Capano, Giuseppe / Bottaccioli, Francesco
Μεταφραστής: Αρβανίτης, Φοίβος
Εκδόσεις: Μύρτος
- Χρονολογία Έκδοσης: 2002
- Σελίδες: 166
- ISBN-13: 978-960-8222-02-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ποια σχέση έχει το φαγητό με την ψυχική μας διάθεση; Γιατί όταν αισθανόμαστε "χάλια" αναζητάμε την απόλαυση μιας σοκολάτας; Γιατί όταν είμαστε κουρασμένοι καταφεύγουμε σε μια μακαρονάδα ή μια πίτσα; Πώς γίνεται μια μπριζόλα να μας κάνει νευρικούς, ενώ ένα ποτήρι γάλα να μας κατευνάζει; Έχετε παρατηρήσει ότι κάποιες τροφές ρίχνουν τη διάθεσή μας, ενώ κάποιες άλλες την ανεβάζουν; Ποιες τροφές επηρεάζουν την πνευματική μας απόδοση; Υπάρχουν αγχολυτικά μενού και συνταγές αντιστρές; Τελικά μπορούμε να νιώσουμε καλύτερα τρώγοντας; Τις απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα πολλά ερωτήματα θα τις βρείτε στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Και αν αναρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχει ο πατέρας της ψυχανάλυσης με τη μαγειρική, την κουζίνα και τις τροφές, υπάρχει εξήγηση. Θα διαπιστώσετε λοιπόν πως τρώγοντας έρχεται... όχι μόνο η όρεξη, αλλά και η καλή διάθεση.
ISBN13: | 978-960-8222-02-1 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Mente inquieta: Stress, ansia e depressione |
Συγγραφέας: | Bottaccioli, Francesco |
Εκδότης: | Μύρτος |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2002 |
Σελίδες: | 166 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ19 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ιταλικά |