Τί είπε ο Αϊνστάιν στο μάγειρά του;

Εξηγήσεις στην επιστήμη της κουζίνας Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Γαβράς, Κώστας, μεταφραστής
Εκδόσεις: Παπασωτηρίου
- Χρονολογία Έκδοσης: Άυγουστος 2018
- Σελίδες: 336
- ISBN-13: 978-960-491-117-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 16.00 € τιμή βιβλιοχώρας: 16.00  
Θέλετε να κατανοήσετε την επιστήμη της διατροφής αλλά σας απωθεί η ιδέα του να εμπλακείτε με στεγνά τεχνικά βιβλία; Το να έχετε στα χέρια σας το "Τι είπε ο Αϊνστάιν στο Μάγειρά του" είναι σα να έχετε δίπλα σας έναν επιστήμονα για να απαντά στα ερωτήματά σας με απλή και μη τεχνική γλώσσα.
ISBN13: 978-960-491-117-2
Πρωτότυπος Τίτλος: What Einstein old his cook? Kitchen Science Explained
Συγγραφέας: Wolke, Robert L.
Εκδότης: Παπασωτηρίου
Χρονολογία Έκδοσης: Άυγουστος 2018
Σελίδες: 336
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά