Γαστρονομία
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ασλανίδης, Άρης
Εκδόσεις: Καρακώτσογλου
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2020
- Σελίδες: 240
- ISBN-13: 978-960-6611-78-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Τι ονόμαζε ο Όμηρος "χρυσό υγρό"; Πότε εφευρέθηκε το ψωμί σε φέτες; Από ποια περιοχή της Ιταλίας προέρχεται η πανακότα; Τι μυρωδικό μοιάζει στην εµφάνιση µε τον µάραθο; Περισσότερα από πόσα είδη ράσµπερις υπάρχουν παγκοσµίως; Από ποια ευρωπαϊκή χώρα προέρχονται τα κροστίνι; Από τι κρέας παρασκευάζεται το αλλαντικό παστράµι; Τι γεύση έχει η κρεµ φρες; Ποιον µήνα γιορτάζεται η Παγκόσµια Ηµέρα Άρτου; Με τι αλεύρι φτιάχνεται το ψωμί τσιαπάτα; Αυτές είναι 10 από τις 1.000 ερωτήσεις, µε τριπλή επιλογή απάντησης, που περιέχονται σε αυτό το πρωτότυπο βιβλίο και αφορούν τη γαστρονοµία! Οι σωστές απαντήσεις βρίσκονται στο τέλος του βιβλίου. Ένα βιβλίο για µικρούς και µεγάλους, που θα σας κρατήσει συντροφιά στον ελεύθερο χρόνο σας, θα σας διασκεδάσει δηµιουργικά και θα σας πληροφορήσει ευχάριστα!
ISBN13: | 978-960-6611-78-0 |
Συγγραφέας: | Ασλανίδης, Άρης |
Εκδότης: | Καρακώτσογλου |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μαΐος 2020 |
Σελίδες: | 240 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 17χ12 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Σειρά: | 1000 Quiz Γνώσεων |