Το θεσπέσιο ταξίδι στη γεύση
Nuova Gastronomia: Οι 33 γαστρονομικοί τίτλοι που θα μεσουρανήσουν στο μέλλον Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Γεωργίου, Κίμων
Εκδόσεις: Ταξιδευτής
- Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2011
- Σελίδες: 262
- ISBN-13: 978-960-6748-47-9
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η γευστική περιήγηση στη γειτονιά του Κίμωνα Γεωργίου -σε όλο τον κόσμο- γίνεται με τον απλούστερο τρόπο: τη γεύση, τη μυρωδιά, τη χαρά της απόλαυσης των δώρων της φύσης. Ο Κίμων Γεωργίου, ένας από τους σημαντικότερους γευσιγνώστες και σεφ στον Κόσμο, μας αποκαλύπτει τα μυστικά των λαών της γης, που αποσπά κανείς μέσα από την απλή, άδολη συναναστροφή, τη χαρά της συνεύρεσης και της απόλαυσης. "Μυστικά" της κοινής καθημερινότητας των ανθρώπων, της ίδιας της επιβίωσης, αποδίδονται μοναδικά από το συγγραφέα, ώστε να επιβεβαιωθεί πως όλη η γη εκτός από μια μεγάλη αγκαλιά, είναι πάντοτε ένα μεγάλο τραπέζι...
ISBN13: | 978-960-6748-47-9 |
Συγγραφέας: | Γεωργίου, Κίμων |
Εκδότης: | Ταξιδευτής |
Χρονολογία Έκδοσης: | Φεβρουάριος 2011 |
Σελίδες: | 262 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 21χ14 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 415 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |