Ελληνική γαστρονομία
34 Έλληνες chef δημιουργούν Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Συλλογικό έργο,
Φωτογράφος: Ντελής, Δημήτρης / Δημότσης, Γιάννης / Πούπαλος, Δημήτρης
Επιμελητής: Σαράντος, Νίκος
Εκδόσεις: Hot Pepper
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 287
- ISBN-13: 978-960-88238-1-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
[...] Η ελληνική κουζίνα, η μεσογειακή διατροφή και τα ελληνικά προϊόντα, σχεδόν όλα μοναδικά στον κόσμο, ήταν και παραμένουν οδηγός στις διατροφικές συνήθειες των ευρωπαϊκών λαών -και όχι μόνο. Γι' αυτό και όταν μας έγινε η πρόταση για προβολή της Ελλάδας μέσα από ένα τέτοιο δημιούργημα, δεχτήκαμε με χαρά να γίνουμε συνοδοιπόροι σ' αυτό το ξεχωριστό τόλμημα. Άλλωστε η παράδοσή μας λέει πως ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι. Εμείς σήμερα πιστεύουμε ότι και ο έρωτας για μια χώρα περνάει απ' το στομάχι.
Η εξαιρετική αυτή προσπάθεια, με τη συμβολή πολλών διακεκριμένων ελλήνων σεφ, καρποφορεί ένα μοναδικό γαστριμαργικό δημιούργημα που συνδυάζει την παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή με τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.
Η ευφυής αυτή επιχειρηματική προσπάθεια πιστεύουμε ότι θα γίνει το εφαλτήριο απ' όπου, με τη βοήθεια και άλλων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, η Ελλάδα θα ταξιδέψει μέσα από πολιτιστικούς δρόμους και θα κατακτήσει και πάλι τον κόσμο.
Δημήτρης Αβραμόπουλος, Υπουργός Τουρισμού
ISBN13: | 978-960-88238-1-5 |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Hot Pepper |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2006 |
Σελίδες: | 287 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 30χ30 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 2333 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |