Το αμπέλι

Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Παλάσοφ, Κική
Επιμελητής: Ψύχαλου, Μαριάννα
Εκδόσεις: Ψύχαλος
- Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2009
- Σελίδες: 96
- ISBN-13: 978-960-8455-56-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 13.69 € τιμή βιβλιοχώρας: 12.32  
Η καλλιέργεια του αμπελιού, για την παραγωγή καρπού και κρασιού είναι ταυτισμένη με την εξέλιξη της γεωργίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Το Αμπέλι" η συντακτική ομάδα καταγράφει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με: - Τις ποικιλίες - Τον εμβολιασμό - Την εγκατάσταση - Το κλάδεμα και την υποστύλωση - Τις καλλιεργηηκές φροντίδες - Τη φυτοπροστασία Φτιάξτε κι εσείς το δικό σας αμπέλι και συνεχίστε την ιστορία του, απολαμβάνοντας τους υπέροχους καρπούς του.
ISBN13: 978-960-8455-56-6
Πρωτότυπος Τίτλος: Coltivare la vite: Varieta, impianto e potatura
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Ψύχαλος
Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2009
Σελίδες: 96
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 20χ14
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 224 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ιταλικά