Το αμπέλι
Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Συλλογικό έργο,
Μεταφραστής: Παλάσοφ, Κική
Επιμελητής: Ψύχαλου, Μαριάννα
Εκδόσεις: Ψύχαλος
- Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2009
- Σελίδες: 96
- ISBN-13: 978-960-8455-56-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η καλλιέργεια του αμπελιού, για την παραγωγή καρπού και κρασιού είναι ταυτισμένη με την εξέλιξη της γεωργίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Το Αμπέλι" η συντακτική ομάδα καταγράφει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με:
- Τις ποικιλίες
- Τον εμβολιασμό
- Την εγκατάσταση
- Το κλάδεμα και την υποστύλωση
- Τις καλλιεργηηκές φροντίδες
- Τη φυτοπροστασία
Φτιάξτε κι εσείς το δικό σας αμπέλι και συνεχίστε την ιστορία του, απολαμβάνοντας τους υπέροχους καρπούς του.
ISBN13: | 978-960-8455-56-6 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Coltivare la vite: Varieta, impianto e potatura |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Ψύχαλος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Φεβρουάριος 2009 |
Σελίδες: | 96 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 20χ14 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 224 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ιταλικά |