The Kopanisti Cheese of MykonosThe Past, the Future and 43 RecipesISBN-13: 978-960-98429-3-8Συγγραφέας: Ρουσουνέλος, ΔημήτρηςΕκδότης: Scala GalleryΔιαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 25.00 €τιμή βιβλιοχώρας: 25.00 €
Η κοπανιστήΤο χθες, το αύριο και 43 συνταγέςISBN-13: 978-960-98429-2-1Συγγραφέας: Ρουσουνέλος, ΔημήτρηςΕκδότης: Scala GalleryΔιαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 20.00 €τιμή βιβλιοχώρας: 20.00 €
Κυκλάδες, γαστρονομικό οχυρόΤέσσερα κείμενα για τη γεύση στα νησιάISBN-13: 978-960-98429-1-4Συγγραφέας: Ρουσουνέλος, ΔημήτρηςΕκδότης: Scala GalleryΔιαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 10.00 €τιμή βιβλιοχώρας: 10.00 €
Mykonos: The Pelican SpiritISBN-13: 978-960-98429-0-7Εκδότης: Scala GalleryΔιαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 10.00 €τιμή βιβλιοχώρας: 10.00 €