Αρχική
|
Εφαρμοσμένες επιστήμες
|
Οικιακή οικονομία
|
Ξενοδοχεία
|
Ξενοδοχεία - Διοίκηση και οργάνωση
Food and Beverage Management
Διοίκηση και έλεγχος, τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέας των ξενοδοχείων
Τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας
(Υπηρεσία υποδοχής, υπηρεσία ορόφων, εμπορευματογνωσία): Απαντήσεις στα θέματα εξετάσεων πιστοποίησης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Διοίκηση τομέα δωματίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
Υπηρεσία υποδοχής και κρατήσεων, οροφοκομία, επικοινωνίες, ασφάλεια, συντήρηση
Βασικές λειτουργίες ξενοδοχειακών μονάδων
Επισιτισμός: Λειτουργία εστιατορίου, εστιατορική τεχνική, βασικά στοιχεία λειτουργίας Μπαρ. Τμήμα πωλήσεων: Δεξιώσεις, συνέδρια
Το καλάθι είναι άδειο
Ιστορικό Παραγγελιών
Το προφίλ σας
Το καλάθι σας