Θεραπευτικές τροφές
Ένα βιβλίο αφιερωμένο στη φαρμακευτική δράση τροφών και βιταμινών, που προλαμβάνουν τις πιο γνωστές ασθένειες
Επαγγελματική κουζίνα
Γενικές αρχές μαγειρικής: Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας
Ο θερμιδομετρητής του ελληνικού σούπερ-μάρκετ
Θερμίδες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη, ανάλυση στα 100 γραμμ. στη συνήθη μερίδα και στη συνήθη συσκευασία κάθε τροφής, με "επώνυμες" και "ανώνυμες" τροφές,100% με προϊόντα της ελληνικής αγοράς
Το καλάθι είναι άδειο
Ιστορικό Παραγγελιών
Το προφίλ σας
Το καλάθι σας