Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:14)
Φυσικοχημεία τροφίμων ISBN-13: 978-618-221-117-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 17.26 τιμή βιβλιοχώρας: 17.26
Ενόργανη χημική ανάλυση ISBN-13: 978-960-02-3754-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 95.40 τιμή βιβλιοχώρας: 85.86
Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του ISBN-13: 978-960-357-138-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 65.00 τιμή βιβλιοχώρας: 58.50
Φυσικές ιδιότητες τροφίμων ISBN-13: 978-960-02-3497-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 55.00 τιμή βιβλιοχώρας: 49.50
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του ISBN-13: 978-960-602-191-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 70.00 τιμή βιβλιοχώρας: 70.00
Βασικές αρχές μηχανικής τροφίμων ISBN-13: 978-960-418-711-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 25.77 τιμή βιβλιοχώρας: 25.77
Τρόφιμα: Έλεγχος ποιότητας, ασφάλεια και μικροβιολογία ISBN-13: 978-960-9732-22-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 35.00 τιμή βιβλιοχώρας: 35.00
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του ISBN-13: 978-960-602-017-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 70.00 τιμή βιβλιοχώρας: 70.00
Φυσικοχημεία τροφίμων ISBN-13: 978-960-418-312-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία αρχική τιμή: 12.05 τιμή βιβλιοχώρας: 12.05
Αναλυτική χημεία και ενόργανη ανάλυση στον τομέα της διατροφής Θεωρία και εργαστηριακές ασκήσεις ISBN-13: 978-960-12-2042-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 19.91 τιμή βιβλιοχώρας: 19.91
Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών ISBN-13: 978-960-6759-08-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 30.43 τιμή βιβλιοχώρας: 30.43
Διαγωνισμοί πρόσληψης εκπαιδευτικών Α.Σ.Ε.Π., κλάδος τεχνολόγων τροφίμων - διατροφής ISBN-13: 978-960-400-278-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 60.14 τιμή βιβλιοχώρας: 54.12
Διαγωνισμοί πρόσληψης εκπαιδευτικών, κλάδος τεχνολόγων τροφίμων - διατροφής Εξεταστέα ύλη, τεθέντα θέματα 2001-2002 ISBN-13: 978-960-400-221-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 8.44 τιμή βιβλιοχώρας: 7.60
Ποιοτικός έλεγχος και τεχνολογία αλιευμάτων ISBN-13: 960-357-038-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 22.31 τιμή βιβλιοχώρας: 20.08