Το αλφαβητάρι της γεύσηςΟι ξενικοί όροι μαγειρικής ζαχαροπλαστικής που έχουν μπει στη γλώσσα μαςISBN-13: 978-960-531-181-0Συγγραφέας: Σαμαρτζής, Κώστας Α.Εκδότης: ΔίαυλοςΔιαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 6.04 €τιμή βιβλιοχώρας: 5.44 €
Το βιβλίο του σεφΛεξικό επαγγελματικής μαγειρικήςISBN-13: 978-960-87305-0-2Συγγραφέας: Μάρκου, Β. Κ.Εκδότης: Βιβλιοθήκη του ΣεφΔιαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 52.75 €τιμή βιβλιοχώρας: 47.47 €
Πεντάγλωσσο λεξικό μαγειρικήςISBN-13: 978-960-239-359-8Συγγραφέας: Βλάχος, ΊωνΕκδότης: Μαλλιάρης ΠαιδείαΔιαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 11.60 €τιμή βιβλιοχώρας: 10.44 €
Αλμανάκ 1Εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής: Α-ΛΣυγγραφέας: χ.ο.Εκδότης: Πάπυρος Εκδοτικός ΟργανισμόςΤόμος: 1Τόμοι: 2Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 11.91 €τιμή βιβλιοχώρας: 10.72 €
Αλμανάκ 2Εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής: Μ-ΩΣυγγραφέας: χ.ο.Εκδότης: Πάπυρος Εκδοτικός ΟργανισμόςΤόμος: 2Τόμοι: 2Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 11.91 €τιμή βιβλιοχώρας: 10.72 €